Velkommen til vår nettbutikk

Kjøp din personlige hoppvideo, gavekort, T-skjorter m.m.

Videoene egner seg for opplasting til YouTube, Facebook, Windows Live etc. og til avspilling på diverse mediespillere og mobiltelefoner, men ikke nødvendigvis for visning på f. eks. en HD-TV hjemme i stua da de har følgende oppløsning (512x384 | .mp4 | H264 | 30fps). Se eksempel.

NB! Selv om ditt hopp ble filmet er det ikke sikkert vi har fått en brukbar videofil av deg; kun videoer der hele hoppet er med på opptaket er lagt ut i katalogen. På noen ytterst få av videoene har vi ikke fått med ansiktet på videoen. Om det faktisk er ditt hopp vi har filmet får du avgjøre selv; vi gir ingen garanti for at det er du som er filmet; du bestemmer altså selv om du vil kjøpe dette opptaket. Det gis ingen returrett for hoppvideoene.

Om du har forhåndsbetalt din strikkhoppvideo på brua vil du i løpet av 1-2 uker kunne laste den ned via nettbutikken. Videoene må redigeres før de er klare til nedlasting, men før vi kommer så langt vil det gjøre det enklere for både oss og deg selv om du oppretter en kundeprofil og finner din video via menyen til venstre; send deretter en e-post til trolljuv [at] bungee [dot] no med ditt navn OG navnet på din video; når dette er gjort ordner vi resten herfra: vi gjør da en backend-bestilling og legger inn riktig pris  herfra og du vil motta en ordrebekreftelse som om du selv har bestilt video via nettbutikken, men du skal selvsagt ikke betale på nytt. Videre instruksjoner kommer når videoen er klar for nedlasting. 

Handlekurv  

Du har ingen varer

Frakt Kr. 0
Total Kr. 0

Til kassen