Kjøpsbetingelser

Videoene egner seg for opplasting til YouTube, Facebook, Windows Live etc. og til avspilling på diverse mediespillere og mobiltelefoner, men ikke nødvendigvis for visning på f. eks. en HD-TV hjemme i stua da de har følgende oppløsning (512x384 | .mp4 | H264 | 30fps).

MERK FØLGENDE: Først når betalingen er registrert gjøres filen(e) tilgjengelig for nedlasting; dette bør gjøres snarest mulig etter at du har fått melding om dette via e-post. Du kan laste ned 2 ganger i denne perioden, men dette må i så fall skje innen 7 dager etter at du hentet filen første gang.

Vi gir ingen garantier mht. om din PC, laptop, netbook etc. klarer å avspille filen; dette avhenger av at du har nødvendig maskin-/programvare og evt. at riktige kodeker er installert. For problemfri avspilling anbefaler vi VLC.

Selv om ditt Strikkhopp ble filmet er det ikke sikkert vi har fått en brukbar videofil av deg; kun videoer der hele hoppet er med på opptaket er lagt ut i katalogen. På noen av videoene har vi ikke fått med ansiktet på videoen. Om det faktisk er ditt hopp vi har filmet får du avgjøre selv; vi gir ingen garanti for at det er du som er filmet. Du bestemmer altså selv om du vil kjøpe dette opptaket; det gis ingen returrett for hoppvideoene.


Handlekurv  

Du har ingen varer

Frakt Kr. 0
Total Kr. 0

Til kassen